Wanda van Houts

Ik sta voor perfectionisme, spontaan, open minded, maar vooral creatief.

Begonnen als visagiste en vanaf 2004 ben ik als fotografe werkzaam in mijn studio. In de beginjaren veelal als bruidsfotograaf nu meer studiowerk en kunst.

Ik houd van uitdagingen en bewandel het pad ook graag “niet alleen maar rechtdoor”

Wat ik doe

Graag neem ik jullie mee in een andere beleving van de fotografie. Met geheel gestylde foto’s krijgen deze een andere uitstraling. Zacht-Pastel-Lief dat zijn de kernwoorden van de zwangerschaps- & babyfotografie en Glamour-Fun-Mooi van de kinderfeestjes. Mijn passie ligt ook bij kostuum-Art. Fotografie in combinatie met uitzonderlijke kostuums en digitale bewerking creëer je een kunst-achtig effect, 2Choizz-Art.

Waarom

Ik vind het fijn om aan iedereen een mooie herinnering van een bepaald moment in je leven te geven.

2 Choizz

Gezellige ruimte waar een groot aantal verschillende fotoshoots mogelijk is. Circle of life zeg ik meestal. Alle jaren-tijden-momenten zijn het waard om vast te leggen voor een blijvende herinnering.

Good-Bye

Een mooi afscheid, fijne gedachte, blijvende herinnering. Dat staat bovenaan bij goodbye. Denk hierbij aan een album met dierbare foto’s van het laatste afscheid, heel sereen, mooie liefdevolle momenten, kleine details. Fijn om op terug te kunnen vallen na een geleefde, drukke & vaak moeilijke tijd.